NOVA DATA PEL FÒRUM INVERSOR: 29 D’OCTUBRE

El FÒRUM INVERSOR, que inicialment estava previst pel dia 12 de juny, s’ha posposat fins el 29 d’octubre, degut a la voluntat de l’organització de donar més temps per a la presentació i preparació dels plans de negoci .

S’ha vist que en ser la primera edició, diversos emprenedors no s’han assabentat de la convocatòria amb suficient antelació com per poder elaborar un pla d’empresa adient per ser presentat davant d’inversors privats. Així doncs, a fi de garantir la qualitat dels projectes que s’hi exposin i per tal d’evitar que bons projectes en quedin exclosos per manca de temps, s’ha posposat l’esdeveniment.

A més, s’ha posat a disposició dels promotors el Servei de Creació d’Empreses de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot per tal de donar suport i orientació en l’elaboració dels plans de negoci.

El termini per a les inscripcions al Fòrum Inversor s’amplia fins al 10 d’octubre. Per assistir al Fòrum Inversor és necessari inscriure’s prèviament.

Es pot trobar tota la informació de l’esdeveniment (inscripcions, programa, condicions de participació) a l’apartat FORUM INVERSOR del present web.