ÉXIT DE PARTICIPACIÓ i ACORDS PRESOS A LA 2ona. EDICIÓ DEL FÒRUM D’ OPORTUNITATS EMPRESARIALS d’ OLOT.

Molta participació i acords ja presos seria de manera molta resumida la valoració de la segona Edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials que va tenir lloc el dijous dia 24,  a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot,

Durant la trobada es varen poder conèixer dos dels projectes que varen arribar a acords gràcies a la 1ª Edició del Fòrum. Per una banda, Girolex que va aconseguir un despatx on realitzar la seva activitat com advocada, a més de col·laborar amb altres professionals per oferir un servei més global i iniciar un projecte nou relacionat amb la creació de cooperatives conjuntament amb dues emprenedores que es varen conèixer en el Fòrum de l’any passat i per altra banda, es va explicar com l’Associació de Placers de la Pl. Mercat d’Olot i l’empresa Volcànic Internet, SL arrel de la 1ª Edició del Fòrum han desenvolupat un projecte conjunt que ha de permetre realitzar les compres a la Pl. Mercat a través d’un web que ha de facilitar tant la compra com la recepció del gènere a domicili.

De l’edició d’aquest any, cal remarcar que hi ha hagut un 38% d’inscripcions més que l’any passat, i això va permetre poder escoltar un total de 22 projectes amb els seus oferiments i demandes, a més de donar respostes a totes les qüestions que varen plantejar els participants, per tal de conèixer més detalls de les intervencions entre la cinquantena de persones que hi varen assistir.

Un dels objectius de la jornada era establir contactes amb altres persones que estan en situació de crear o millorar la seva activitat empresarial i estudiar possibles col·laboracions, fet que va quedar palès quan a la segona part de l’acte es varen poder veure un importat nombre d’intercanvis de targes, i amplies converses per tal de començar a establir amb quines persones es podria arribar a algun tipus d’acord, amb projectes i interessos tant clars que a la finalització del Fòrum, ja s’havia arribat a un acord de col·laboració entre una persona que fabrica motocicletes elèctriques, amb un taller d’Olot que està disposat a exposar-les i promocionar-les junt amb la seva activitat habitual.

A partir d’aquest moment, els participants que vulguin  poden disposar de suport per part de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, per tal de facilitar la concreció dels acords que es varen començar a apuntar durant la jornada.

La  bona valoració de la trobada per part dels participants, sumat al fet que s’arribin a acords gràcies a la participació del Fòrum, permet preveure que es puguin continuar organitzant trobades d’aquesta tipologia a Olot.

Tota la informació del d’esdeveniment es pot consultar a través de http://empresaaldia.olot.cat, i si alguna persona està interessada en participar en noves edicions, pot fer-ho saber  escrivint un correu a forumoportunitats@olot.cat, o bé passant per la seu de l’ IMPO , al carrer Bisbe de Lorenzana, 15 d’Olot.

Presentació FÒRUM OPORTUNITATS 2014. Aquí.

 

Algunes imatges de l’acte

Un moment del FòrumUn moment de l'acte

un moment de l'acte un moment de l'acte una visió del públic assistent