Èxit de la 1ª edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials

 El passat dia 18 de juny es va celebrar a la seu de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat el “1r. Fòrum d’Oportunitats Empresarials” amb un gran èxit de participació.

 Aquest format de trobada pretén posar en contacte a tres col·lectius de persones amb perfils  diferenciats: persones que tenen una idea de negoci i necessiten alguna cosa per poder-la dur a terme , persones que tenen alguna cosa que podria ser d’utilitat per un projecte empresarial  i finalment persones actives interessades en escoltar idees de negoci amb la intenció de plantejar-se col.laborar-hi. Una única condició marcava les regles del joc de la trobada, tota la col.laboració havia de ser amb participació en el projecte, en cap cas amb aportació econòmica per alguna de les parts.

 Amb la participació d’una cinquantena de persones, durant l’acte es varen poder escoltar projectes empresarials que necessitaven  l’el.lavoració d’una web a mida per fer venda on-line, espai per conreu de vinyes, compartir distribuïdors , professionals o també l’espai i també la opció de donar-se a conèixer conjuntament ; alhora que també es va oferir un conjunt de propostes com poden ser locals a disposició de projectes que vulguin iniciar-hi l’activitat, suport en la gestió i administració de l’activitat, web de venda on-line a més d’assessorament en inici de nous projectes, totes aquestes propostes que es varen exposar davant un públic molt receptiu i que es va interessar en cada una d’elles.

El conjunt dels assistents, va manifestar el seu interès de disposar del contacte de la resta de participants, per tal de poder ampliar la informació i buscar punts de col·laboració.

Un fet que es va valorar molt positivament per part de tots els participants és la creació d’un espai de trobada que permeti la coneixença de persones amb inquietuds envers la creació de nous projectes empresarials,  amb una base de col.laboració.

Donada la bona acollida de la iniciativa està previst realitzar-ne noves edicions en un futur, que donin l’oportunitat a col·laborar en nous projectes. És per això que les persones interessades en participar-hi es poden posar en contacte amb l’Àrea d’Empresa de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat ( TF: 972260152  /   empresa@olot.cat ) per tal de que es puguin informar de cara a noves edicions.

L’acte va comptar amb el suport de l’AjeG (Associació de Joves Empresaris de Girona – Delegació de La Garrotxa) i del Fòrum Imagina , en la seva organització.

Aquí podeu veure una presentació del Fòrum:

Algunes imatges de l’acte:
P1050650

P1050674

P1050667 P1050665  P1050649 P1050654 DSC01815 DSC01809